درگذشت نابهنگام آقای دکتر مجید تراز عضو هیئت علمی دانشکده

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ

الَّذینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُون

با عرض سلام و ارادت

در کمال ناباوری آقای دکتر مجید تراز، عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه شهید باهنر کرمان، سه شنبه 30 دی ماه، به پروردگارش پیوست. غم فقدان دکتر تراز بزرگوار که عمری را در مسیر تربیت و تعالی دانشجویان بسیاری  سپری کرده است، سنگین است. این مصیبت بزرگ را به خانواده ایشان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده فیزیک و دانشگاه شهید باهنر، جامعه فیزیک ایران و دانشگاهیان کشور تسلیت می‌گوییم و از ذات اقدس الهی برای آن مرحوم رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان گرامی صبر و اجر مسئلت داریم. روحشان شاد ، یاد و خاطره شان گرامی.

استاد عزیز و خوش اخلاق جناب آقای دکتر تراز در سال  ۱۳۴۴ در کرمان متولد شدند. تحصیلات ایشان لیسانس مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد، فوق لیسانس فیزیک اتمی و ملکولی دانشگاه شهید باهنر کرمان و دکترا فیزیک لیزراز انستیتوی فیزیک پروخوروف (MIPT) مسکو روسیه بود. این استاد فرزانه از سال 1373 عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان بودند و زمینه تحقیقاتی ایشان لیزر و پلاسمای پزشکی و بیوفیزیک بود. در کنار فعالیت های آموزشی و پژوهشی، از سوابق اجرایی ایشان می توان به معاونت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی کرمان، ریاست بخش فیزیک دانشگاه شهید باهنر کرمان، مدیرت کل آموزش دانشگاه شهید باهنر کرمان و ریاست دانشکده فیزیک دانشگاه شهید باهنر کرمان اشاره کرد.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد