مهم - برگزاری کلاس های ناتمام مربوط به آزمایشگاه فیزیک 2 ترم 982

به اطلاع دانشجویانی که درس آزمایشگاه فیزیک 2 (الکتریسیته و مغناطیس) را در ترم 3982 اخذ کرده اند و در کلاس های حضوری تابستان 99 شرکت نکرده اند می رساند، که کلاس های مربوط به این درس از ابتدای هفته اینده 5 مهرماه 1399 به صورت مجازی شروع خواهد گردید. از این رو،  اساتید مربوط به درس، از طریق شماره تلفن همراه ثبت شده شما در سیستم گلستان، تلاش به برقراری ارتباط با شما نموده اند. از آنجایی­که برای دریافت فایل ویدئویی جلسات ضبط شده، دریافت داده ها، آگاهی از مهلت و نحوه ارسال گزارش کار و دیگر اطلاعات مربوط به درس، لازم است با اساتید درس خود در ارتباط باشید، اگر شماره تلفن همراه شما تغییر یافته است و یا هنوز به شما اطلاع رسانی نشده است، هرچه سریعتر مشخصات زیر را در قالب یک پیام متنی به شماره 09373754032 ارسال نمایید.

1- نام و نام خانوادگی

2- شماره دانشجویی

3- شماره تلفن تماس (دارای واتساپ)

4- نام اساتید شما در درس آزمایشگاه فیزیک 2

5- شماره و گروه درس در سیستم گلستان

خواهشمند است (به دلیل تعداد زیاد دانشجویان) تنها دانشجویانی که درس آزمایشگاه فیزیک 2 (الکتریسیته و مغناطیس) را در ترم 3982 اخذ کرده اند و ناتمام باقی مانده است و هنوز به آنها از طریق استاد مربوطه اطلاع رسانی نشده است، پیامک دهند، و بقیه دانشجویان یا دانشجویانی که این درس را در ترم 3991 اخذ کرده اند از این کار خودداری نمایند.

با تشکر