نکات مربوط به آزمون نهایی آزمایشگاه فیزیک 2 (الکتریسیته و مغناطیس)

1- زمان برگزاری امتحان نهایی آزمایشگاه فیزیک 2 (الکتریسیته و مغناطیس) روز جمعه 5 دی ماه 1399 ساعت 9 صبح می ­باشد.

2- آزمون به صورت مجازی و از طریق ماژول آزمون سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی (LMS) برگزار می­ گردد.

3- در ماژول آزمون، تعدادی آزمون با عناوینی شامل نام دانشجویان تعریف شده است. بنابراین، هر دانشجو باید فقط در آزمون مربوط به خود (با نام خود دانشجو) شرکت نماید.

4- برای ارسال پاسخ، می توانید از همان ماژول آزمون استفاده نمایید. با این وجود یک تمرین نیز برای ارسال پاسخ آزمون ایجاد شده است و دانشجویان می توانند برای اطمینان، پاسخ خود را علاوه بر ماژول آزمون از طریق ماژول تمرین نیز (حداکثر تا زمان پایان آزمون) ارسال نمایند.

5- اگر برای ارسال پاسخ آزمون از طریق سامانه LMS با مشکل مواجه شدید، می توانید پاسخ خود را (حداکثر تا زمان پایان آزمون) از طریق اطلاعات تماسی که توسط اساتید درس در اختیار شما قرار گرفته شده است (شماره واتساپ یا ایمیل)، برای استاد مربوط به خود ارسال نمایید.

6- دانشجویانی که با استاد قوامی درس دارند، در صورت بروز مشکل در سامانه، پاسخ خود را به ایمیل ایشان به نشانی mjghrad@gmail.com ارسال نمایند.

موفق و پیروز باشید.